Praktische informatie

Parkeren - Update
Vanaf 25 februari 2019 is het niet meer mogelijk om te parkeren op de parkeerplaatsen langs de Waalbandijk ter hoogte van Oefenruimte.nu, Boksacademie Nijmegen en Dutch Bicycle Centre. Het fietspad en de parkeerplaatsen worden opengebroken in verband met de aanleg van kabels en leidingen voor de geplande nieuwbouw. Kom je met de auto naar het Honigcomplex, parkeer deze dan op de grote parkeerplaats aan de Waalzijde. De ingang van de parkeerplaats ligt aan de Laan van Oost-Indië, tegenover de Albert Trouwborststraat.

Ben je leverancier? Dan is het goed om te weten dat de weg (Laan van Oost-Indië/Waalbandijk) open en toegankelijk blijft.

Zet je je auto op een verkeerde plek, of houd je de parkeerplek op de parkeerstrook langs de dijk te lang bezet? Dan word je beboet of weggesleept.

Bereikbaarheid
Omdat er rond het Honigcomplex volop wordt gebouwd kunnen aanrijroutes soms wijzigen. Met de fiets kun je ons altijd bereiken. Als je vanuit het centrum komt, dan pak je de snelfietsroute parallel aan de Waalbandijk. Gaat razendsnel. Je parkeert je (elektrische) fiets veilig in de stalling, gelegen tegenover de ingang van Talis. Van maandag tot en met vrijdag van 7.00 – 19.00 uur is de stalling bewaakt. Kom je met de bus? Via de Breng-link zie je bij welke halte je moet uitstappen. Met de auto bereik je ons via de Energieweg en het Nymaplein.

Let op: wegens de renovatie van de Waalbrug dit jaar kunnen automobilisten te maken krijgen met verkeershinder. Kijk ook op: nijmegengoedopweg.nl

Toegankelijkheid
Het Honigcomplex is een oude, industriële locatie met een rauwe charme. Mensen in een rolstoel kunnen het complex wel betreden, maar kunnen niet overal komen. Zit je in een rolstoel en wil je een bepaald bedrijf of bepaalde ondernemer bezoeken? Voorkom teleurstelling en informeer bij hen van tevoren of en hoe je er komt.

Openingstijden
In totaal zitten er ruim 140 bedrijven en ondernemers op het Honigcomplex, die elk hun eigen openingstijden hanteren. Wil je een specifiek bedrijf bezoeken, informeer dan van tevoren of het open is.