ETEN DRINKEN KUNST & CULTUUR KOMEN HIER SAMEN

Het Honigcomplex in transitie

Het Honigcomplex bevindt zich in een tussenfase! Er wordt flink gesloopt
en ontwikkeld in de omgeving. First Things First, De Meesterproef,
Oersoep Biertuin en Brebl zijn nog open in de te behouden gebouwen.
Ondertussen worden er mooie plannen gemaakt voor de toekomst in
samenwerking met Lingotto en de Gemeente Nijmegen.

Ondernemers op het Honigcomplex

First Things First

First Things First is een koffiebar waar je in een industriële setting kunt genieten van heerlijke koffie en verrassend lekker eten. Door mensen een fijne plek te bieden willen wij graag mooie en waardevolle ontmoetingen creëren. First Things First, de naam zegt het al; alle belangrijke zaken eerst. First Things First staat voor de belangrijke fundamenten in het leven; familie, aandacht, liefde, genieten van vers eten of een kopje koffie (of thee). Kernwaarden hierbij zijn persoonlijke aandacht en hoge kwaliteit.

Naast de dag-functie kan onze ruimte worden ingezet worden voor bijzondere bijeenkomsten zoals een promotiefeest, een boekpresentatie of een teamuitje met bbq op het terras. Een plek met je eigen terras en sanitair in een prachtige industriële omgeving. Onze locatie biedt mogelijkheden van 20 tot 70 personen

We staan open voor leuke samenwerkingen en ideeën. Geïnteresseerd? Bel of mail Guus via 06-20293471 – guus@firstthingsfirstnijmegen.nl

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 t/m 17:00
Weekend: 10:00 t/m 17:00

firstthingsfirstnijmegen.nl

De Meesterproef

Bijzonder eten en drinken doe je bij De Meesterproef. Een uniek restaurant met industriële sfeer waar je terecht kunt voor veelzijdige gerechten en mooie drankjes.

De gerechten zijn gebaseerd op Dutch Cuisine, waar de culinaire creatieven van De Meesterproef weer hun eigen draai aan geven en de nadruk leggen op langdurige samenwerkingen met lokale leveranciers. En, ook leuk om te weten, elke week een nieuw gerecht op de kaart!

Het restaurant leent zich perfect voor dineren en
voor groepen maar denk ook aan een high tea met de familie, een babyshower of afstudeerborrel.

Altijd al willen trouwen in een industriële sfeer? Dan ben je De Meesterproef aan het juiste adres. De oude sfeer van de Honigfabriek komt in alles terug en het trouwfeest kan volledig op maat worden georganiseerd. Van ceremonie tot knalfeest, alles kan op die ene locatie, De Meesterproef.

Openingstijden
Di t/m do 17.00 – 22.00 uur
Vrij t/m zon 12.00 – 22.00 uur=

demeesterproefnijmegen.nl

Oersoep Biertuin

Waar vroeger Stoom beer & food zat vind je nu de Oersoep Biertuin: een echte biertuin met picknicktafels, kunst op de muren, mini-beaches met strandstoelen, veel hout en mooie planten en een zandbak met speelgoed voor de kids. Er heerst een soort permanent festival-gevoel, wat vooral tot uiting komt tijdens één van de vele evenementen die Oersoep hier zelf organiseert. Net als bij STOOM kun je hier nog steeds genieten van de lekkerste, zelfgebrouwen biertjes (van tap of fles), een breed scala aan ander speciaalbier uit onze koelkasten, luxe borrelplanken en sinds kort ook de overheerlijke zuurdesem pizza’s van pizzacafé DESEM. Tot aan onze verhuizing naar het NYMA-terrein lanceren we in de Biertuin ook elke maand een nieuw bier uit onze collab-tour tijdens Brouwers In De Biertuin. Houd onze socials in de gaten voor onze evenementen en leuke biernieuwtjes. We zijn elke vrijdag, zaterdag en zondag geopend, dus kom gezellig langs bij de Oersoep Biertuin: Een plek waar mensen samenkomen voor bier, eten en gezelligheid!

Openingstijden
Vrijdag, Zaterdag & Zondag: 14.00-00.00

Oersoepbiertuin website

Brebl

Het cultuurhuis van de Stad

Brebl ademt het idee dat iedereen die graag iets moois aan Nijmegen wil toevoegen de kans moet krijgen om daar op een laagdrempelige manier mee te starten. Inmiddels is Brebl een begrip en draaien we nog een half jaar in kleinere vorm door. Brebl ademt nostalgie, levenslust en vernieuwing. Brebl is de plek in Nijmegen voor nieuwe culturele initiatieven om te experimenteren en om uit te groeien tot iets groots dat zichtbaar is voor de stad en verder.

Voel je welkom om de stad kleur te geven en je culturele vleugels uit te slaan!
Brebl heeft niet de intentie de wereld te veroveren, maar wel de passie om vanuit een underground en DIY cultuur de wereld muzikaler en klankrijker te maken. Muziek in al zijn vormen is het speerpunt. Als artiesten zich thuis voelen, als het publiek zich gehoord voelt, als het culturele hart gevoed is, dan is het goed. Dé waardevolle aanvulling op de basisinfrastructuur in Nijmegen.
Met zo veel mogelijke (live) muziek tegen aantrekkelijke prijzen en elk weekend de fijnste dansfeestjes van de avond tot de ochtend.

Mooier kunnen we het niet maken. Welkom!

Elke woensdagavond en elke 3e zondagmiddag van de maand verwarm je je oren met jazz. Vrijwel elk weekend is er dance en dans in Brebl, soms klein, soms groot, soms tot laat, soms vanaf zeven, maar hoe dan ook fijn van sfeer en muziek. Voor de snelweg naar jazz, pop, salsa, poëzie en dance kijk je op de website

Brebl, het andere podium!

Brebl.nl

Adres Honigcomplex
Waalbandijk 8-20
6541 AJ Nijmegen

Contact
Voor vragen neem je rechtstreeks contact op met een van de ondernemers. Voor vragen over het organiseren van een event? Vraag naar de mogelijkheden via simon@honigevents.nl