Verhuur

Binnen het eerste jaar van de verhuurperiode is de oude Honigfabriek omgetoverd tot een bruisende plek. Het complex zit dan ook bijna helemaal vol. Er zijn nog enkele ruimtes (200 m2 tot 800m2) te huur. Heb je interesse om je bedrijf te vestigen in het Honigcomplex, mail dan je motivatie met businessplan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Ben je een creatieve ondernemer binnen de maakindustrie en op zoek naar werkruimte tot ca. 200 m2? Dan kun je het beste contact opnemen met De Smeltkroes (www.desmeltkroesnijmegen.nl). De Smeltkroes is hét bedrijfsverzamelgebouw voor de maakindustrie in het Honigcomplex.

Per 1 april 2013 is het Honigcomplex overgedragen aan het Ontwikkelingsbedrijf Waalfront (OBW). De kosten voor beheer en exploitatie van het Honigcomplex wil het OBW verdienen met inkomsten uit verhuur. De huurprijs verschilt per compartiment en per activiteit tussen de 25 en 75 euro per m2. Het Honigcomplex wordt verhuurd voor tijdelijk gebruik voor een periode van 8 jaar (vanaf 1januari 2014).

Op 2 juli 2013 heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om expliciet te gedogen in het Honigcomplex: er kan meer met minder regels!

Ga voor het persbericht naar http://www2.nijmegen.nl/content/1471520/soepele_regels_voor_honigcomplex

download de pdf Waalfront-plattegronden.pdf (1.38MB)


Voor algemene info over het Waalfront en Honigcomplex:

Ilse Mom
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
024-3293990

Voor initiatieven in het Honigcomplex: 
Teun van Teeffelen
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 


Honigcomplex
Waalbandijk 20-22    www.honigcomplex.nl
6541 AJ Nijmegen    www.facebook.com/